11. aprīlī, rūpnīcas "Kurzemes Atslēga" kluba zālē Aizputē norisinājās Kurzemes tūrisma konference “Kopābūšana”, kopā aicinot tūrisma nozares speciālistus, tūrisma uzņēmējus un citus interesentus uz informatīvu un iedvesmojošu satikšanos, pārrunājot gan aktualitātes, gan uzklausot pieredzes stāstus un inovācijas tūrisma nozarē no pieredzējušiem uzņēmējiem un ekspertiem.

Konferences laikā "Kurzemes tūrisma asociācija" bijušais valdes priekšsēdētājs Artis Gustovskis klātesošos iepazīstināja jaunākajiem KTA projektiem un dalījās pieredzē ar mākslīgā intelekta (MI) pielietojumu tūrisma nozarē, bet Kurzemes plānošanas reģions projektu daļas vadītāja Aiga Meri pastāstīja par Kurzemes tūrisma sadarbības tīklu.

"Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs" valdes locekle Sintija Pusaudze dalījās savās zināšanās par to, kas ir ilgtspējīgs tūrisma galamērķis un tūrists, savukārt “Digitālo inovāciju parks” vadītāja Agate Ambulte uzskatāmi parādīja, kā mākslīgā intelekta rīki tūrisma nozares speciālistiem var palīdzēt ikdienas darbā. Konferences pirmo daļu noslēdza Dienvidkurzemes novada tūrisma lietpratējs Raimonds Reinis, stāstot par paveikto tūrisma nozarē Dienvidkurzemes novadā pēc administratīvi teritoriālās reformas, un par tuvākajiem nākotnes plāniem un projektiem, turpmākai nozares attīstībai novadā.

Ar jautājumu un atbilžu sesiju, otro daļu atklāja MFR “Kurzemes atslēga” valdes loceklis Jānis Kreicburgs, bet ar savu pieredzi dalījās biedrības “Izdzīvošanas skola” vadītājs Oskars Špickopfs Konferenci noslēdza “Comedy Latvija” un stand-up komiķis Rūdolfs Kugrēns, bet pēcāk sekoja ekskursija pa “Kurzemes atslēga” rūpnīcu un Aizputi.
"Konference veicināja sadarbību un ideju apmaiņu tūrisma nozarē, nodrošinot jaunus risinājumus un iedvesmojošas diskusijas, kas veicinās nozares attīstību un sadarbību dalībnieku starpā," atzina pasākuma organizatori.
 

Pirkumu grozs

Pirkumu grozs ir tukšs.